• TAXI RENDELÉS SIÓFOKON EGÉSZ ÉVBEN!
 • 0-24 Hívjon bennünket: +36-70/326-4283

FESZTIVÁL TAXI SIÓFOK

BALATON SOUND TAXI

A Balaton Sound Európa egyik legnagyobb szabadtéri elektronikus zenei fesztiválja.

A rendezvényre 2007 óta minden év júliusában kerül sor Zamárdi városában, a Balaton déli oldalán, közvetlenül a vízparton. Eredetileg csütörtöktől kezdődően négy egymást követő napon tartott, később szerdától kezdve, öt napon keresztül zajlott a fesztivál. A fesztivált a Sziget Fesztivál produkciós irodája szervezi. Létrejöttében az EFOTT fesztivál játszott kulcsszerepet, melyet 2006-ban Zamárdiban rendeztek meg, és melynek helyszíne adta az alapötletet a szervezőknek.

Taxi Siófok - HA Taxi szolgáltatás

B.MY.LAKE TAXI

A B my Lake a Budapesttől mindössze 110km-re található „fesztiválfővárosban” kerül megrendezésre, közvetlenül a vízparton, a káprázatos balatoni panorámával rendelkező Zamárdiban várja az érdeklődőket, minden eddiginél erősebb programmal.

A techno/tech-house/minimal/house zene legmeghatározóbb előadóit felsorakoztató B my Lake Augusztusban nyitja meg kapuit egyedülálló hang-fény-és látványelemekkel, s az óriási érdeklődés ellenére is igyekszik megtartani közvetlen, „butik-jellegét”.

Taxi Siófok - HA Taxi szolgáltatás

SAMSARA TAXI

A béke és a harmónia szigete - Samsara Festival. A fesztivál a jóga, zene, a tánc és a természet szerelmeseinek pszichedelikus összejövetele Siófokon, egészen pontosan a Töreki városrészben. Pozitív energiák, pszichedelikus rezdülések, béke, egészség és együttlét hömpölyög be augusztusba, egyedi fesztivál-formában Siófokra, a Töreki városrész mellé.

Taxi Siófok - HA Taxi szolgáltatás

OZORA FESZTIVÁL TAX

Az O.Z.O.R.A. (Organic Zones of Radiant Atmosphere - Sugárzó légkör szerves zónái) Fesztivál egy egyhetes, pszichedelikus zenei, összművészeti rendezvény, melyet 2004 óta évente, augusztus első hetében rendeznek meg a Fejér megyei Dádpusztán, Igar község közigazgatási területén, nem messze a Tolna megyei Ozorától.

A fesztivál összesen öt helyszínt kínál a látogatók számára; a nagyszínpadon a psytrance stílus teljes skálájáról, a Pumpui sátorban techno-house, a The Dome nevű helyszínen downtempo-hoz közel álló, a Dragon Nest színpadon világzenei, illetve a legújabb Ambyss nevű helyszín pedig ambient stílusú zenék hallhatók.

Taxi Siófok - HA Taxi szolgáltatás

TAXI személyszállítás

Sok éves tapasztalattal állunk mindenki rendelkezésére.

Vidéki transzfer

Válassza a HA Taxi Siófok vidéki transzferét!

Sofőrszolgálat

Gyorsaság, diszkréció, udvariasság és tapasztalat.

Nem dohányzó TAXI

Autónkban figyelünk utasaink egészségére.

Reptéri transzfer

Válassza a HA Taxi Siófok reptéri transzferét!

Bababarát TAXI

Megtalálható járművünkben megfelelő autós gyermekülés is.

Fesztivál Taxi Siófok

A HA fesztiválokon is elérhető, a Balatonnál!

Kombi típusú TAXI

Sok éves tapasztalattal állunk mindenki rendelkezésére.

TAXI árak Siófok

Taxi szolgáltatás Siófok és környékén egész évben kedvező árakon!


 •  
  TAXI SIÓFOK
 •  
  Hívjon bennünket

  +36-70/326-4283

 •  
  Küldjön emailt

  info@taxi-siofok.net

TAXI SIÓFOK © 2019 Minden Jog Fenntartva